f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
Na vrh

Radionica za lokalne proizvođače i ugostitelje na turi kulTura

Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica grada Jastrebarskog s još četiri partnera provode EU projekt Baština Jaske i Črnomlja također može biti ‘cool’. Za sve! (kulTura) koji je u sklopu Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2014.-2020. financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Glavni cilj projekta je promocija kulturne baštine gradova Jastrebarskog i Črnomlja kroz organizirani turistički obilazak objekata kulturne baštine praćen lokalnim pričama o povijesti, kulturi i tradiciji te prezentacija lokalnih običaja, gastronomije i tradicionalnih obrta u svrhu veće prepoznatljivosti i povećanja broja turističkih posjeta. U sklopu projekta kulTura osmišljena je turistička tura za obilazak 14 kulturnih atrakcija u Jastrebarskom. Projektom je predviđena izrada mobilne aplikacije u sklopu koje je kreirana prekogranična digitalna bonitetna kartica putem koje će turisti prilikom posjeta sakupljati bodove i zamijeniti ih za popuste i druge pogodnosti kod lokalnih ponuditelja.

U sklopu projekta kulTura održat će se radionica za lokalne ponuditelje – 7. listopada 2020., u 10.00 sati, u hotelu Princess u Jastrebarskom

Cilj radionice je upoznati ključne dionike projekta s načinom funkcioniranja digitalne bonitetne kartice i na koji način svoju turističku ponudu učiniti dostupnijom svim građanima i posjetiteljima u Jastrebarskom.

Radionicu organizira Libertas međunarodno sveučilište u suradnji s partnerima Gradom Jastrebarsko i Turističkom zajednicom grada Jastrebarskog. Radionica će se održati u skladu sa svim preporučenim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite RH.

Post a Comment

You don't have permission to register