f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
Na vrh

Održana lokalno animacijska radionica EU projekta kulTura

Radionicu su organizirali Libertas međunarodno sveučilište u suradnji s partnerima Gradom Jastrebarsko i Turističkom zajednicom grada Jastrebarskog u Hotelu Princess, a sam radionica se održala pridržavajući se svih epidemioloških mjera.

Na lokalnoj animacijskoj radionici sudionici su mogli saznati o:

  • Saznati sve o projektu kulTura
  • Saznati sve o koristima i prednostima uključivanja u projekt i sustav digitalne bonitetne kartice te dobiti informacije o načinu suradnje na projektu kulTura
  • Upoznati se s načinom funkcioniranja digitalne bonitetne kartice kulTura
  • Informirati se kako unaprijediti vlastitu turističku ponudu u sklopu EU projekta kulTura

Radionici su prisustvovali turistički vodiči, lokalni ponuditelji koji će u sklopu mobilne aplikacije posjetiteljima turističke ture osigurati bonitet te dionici projekta.

Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica grada Jastrebarskog s još četiri partnera provode EU projekt Baština Jaske i Črnomlja također može biti ‘cool’. Za sve. Akronim projekta – kulTura u sklopu Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2014.-2020. financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Post a Comment

You don't have permission to register