f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me

Zagreb
Oblačno
  • hr
Na vrh

Održana lokalno animacijska radionica EU projekta kulTura

Radionicu su organizirali Libertas međunarodno sveučilište u suradnji s partnerima Gradom Jastrebarsko i Turističkom zajednicom grada Jastrebarskog u Hotelu Princess, a sam radionica se održala pridržavajući se svih epidemioloških mjera.

Na lokalnoj animacijskoj radionici sudionici su mogli saznati o:

  • Saznati sve o projektu kulTura
  • Saznati sve o koristima i prednostima uključivanja u projekt i sustav digitalne bonitetne kartice te dobiti informacije o načinu suradnje na projektu kulTura
  • Upoznati se s načinom funkcioniranja digitalne bonitetne kartice kulTura
  • Informirati se kako unaprijediti vlastitu turističku ponudu u sklopu EU projekta kulTura

Radionici su prisustvovali turistički vodiči, lokalni ponuditelji koji će u sklopu mobilne aplikacije posjetiteljima turističke ture osigurati bonitet te dionici projekta.

Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica grada Jastrebarskog s još četiri partnera provode EU projekt Baština Jaske i Črnomlja također može biti ‘cool’. Za sve. Akronim projekta – kulTura u sklopu Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2014.-2020. financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Post a Comment

You don't have permission to register