f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
Na vrh

Održana digitalna radionica za lokalne ponuditelje i turističke vodiče za testiranje proizvoda kulTura Jaske i Črnomlja

U sklopu projekta Baština Jaske i Črnomlja također može biti ‘cool’. Za sve. Akronim projekta – kulTura u sklopu Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2014. – 2020. financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u petak, 27. studenog 2020. godine, održana je digitalna radionica za lokalne ponuditelje i turističke vodiče za testiranje proizvoda kulTura Jaske i Črnomlja.

Sudionike je kroz webinar vodila Zvjezdana Domladovac, stručno osposobljeni vodič za turu kulTura kojoj se pridružila i kolegica Tatjana Zupančič, osposobljeni stručni vodič iz Črnomlja.

Digitalnu radionicu za lokalne ponuditelje i turističke vodiče za testiranje proizvoda kulTura zajednički su organizirali Turistička zajednica grada Jastrebarskog i RIC Bela krajina.

S obzirom na to da zbog epidemiološke situacije radionicu nije bilo moguće organizirati uživo, posjetitelji su virtualnim putem posjetili obje ture te saznali različite informacije i zanimljivosti.

Kako bi svima uključenima bilo lakše pratiti ture, kroz program su predstavljene power point prezentacije putem kojih su sudionici saznali sve o samom projektu kulTura te virtualno obišli turističke ture u Jaski i Črnomlju i saznali sve o bogatoj kulturnoj baštini prekograničnog područja, lokalnoj ugostiteljskoj ponudi i tradicionalnim zanatima kroz video prezentacije predstavnika lokalnih ponuditelja iz Jastrebarskog i Črnomlja koji su otkrili detalje svojih zanimanja te podijelili iskustva prikupljena kroz sudjelovanje u projektu.

Radionici su prisustvovali turistički vodiči i lokalni ponuditelji koji u sklopu mobilne aplikacije i digitalne bonitetne kartice posjetiteljima turističke ture osiguravaju bonitet te ostali dionici projekta. Webinar je istovremeno bio dostupan za praćenje i putem službene Facebook stranice Turističke zajednica Grada Jastrebarskog, a snimka je javno dostupna kako bi je svi zainteresirani mogli vidjeti na linku.

Post a Comment

You don't have permission to register